Upp

Boktips: Digital Disruption: Unleashing the Next Wave of Innovation

Få hade kunnat förutspå den enorma påverkan de digitala lösningarna skulle ha på världen. Om vi backar tillbaka ett femtiotal år i tiden och berättar för någon som lever på 60-talet att allsköns digitala enheter styr våra liv skulle de titta frågande på oss och börja tänka i science fiction-banor. Utvecklingen springer framåt, och som företagare gäller det att hänga med. Inom alla områden på arbetsmarknaden tar företag hjälp av nya, fördelaktiga digitala lösningar – något som gör det svårare och svårare att hänga med sina konkurrenter.

James McQuivey säger att det enda alternativet är att utvecklas och det är precis vad han lär ut i sin bok ”Digital Disruption: Unleashing the Next Wave of Innovation”. Boken riktar sig till företagare oavsett bakgrund och ger dem verktygen till att bli nyskapande, digitala mästare. McQuivey själv har gått in och hjälpt bland de största amerikanska företagen och förändrat deras innovativa tänkande i grunden. Erfarenheterna han samlat på sig genom att arbeta med jättarna vill han nu dela med sig av till de mindre, men minst lika viktiga, företagen.

Flera Svenska företag känner sig vilsna i den digitala djungeln och många tar hjälp av experter för att agera och utvecklas digitalt. MediView beskriver det så här: "Utbudet på den digitala marknaden kan kännas förvirrande stort. Det är därför MediaView finns. Vi är en mediebyrå med stor erfarenhet av sökmedier och digitala medier. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig!"

Boken har fått övervägande positiva recensioner på den amerikanska siten Amazon.com och finns till försäljning där samt i svensk e-bokhandel som Bokus och Adlibris. ”Digital Disruption: Unleashing the Next Wave of Innovation” går även att köpa som CD-bok. Idag finns ingen svensk översättning.